Magic News

Provocarea lui Jennifer Lopez: 10 zile fără zahăr şi carbohidraţi. Cum arată acum artista

Jennifer Lopez împlineşte anul acesta 50 de ani, iar artista este mai hotărâtă ca oricând să fie în cea mai bună formă fizică.

Sunt ani de zile de când face sport şi urmează un stil de viaţă foarte sănătos, însă la începutul acestui an, diva a lansat o adevărată provocare: 10 zile fără zahăr şi carbohidraţi, după Dry January, provocarea de a nu bea deloc alcool în luna ianuarie.

Artista nu a fost singură în această tentativă de a sta departe de tentaţiile culinare, Alex Rodriguez, iubitul ei susţinând-o necondiţionat. Fost sportiv de performanţă, Alex înţelege mai bine ca oricine cât de importante sunt alimentaţia şi mişcarea pentru a fi în cea mai bună formă.

După 9 zile în care nu s-a abătut de la acest regim, Jennifer s-a pozat, dezvăluindu-şi abdomenul perfect lucrat, rezultatul orelor petrecute în sala de gimnastică şi al unui regim bazat pe alimente bogate în fibre şi proteine.

Şi dacă Jennifer Lopez v-a convins, ce spuneţi acceptaţi provocarea ei de a sta departe de zahăr şi carbohidraţi timp de 10 zile?