Magic News

Cele mai frumoase ţinute purtate de Celine Dion la Paris

Venită la Paris pentru a participa la saptămâna modei Haute Couture, Celine Dion a impresionat cu garderoba sa atât de stylish.

Artista în vârstă de 50 de ani s-a aflat în primul rând al unor mari prezentări de modă şi a atras atenţia cu ţinutele sale create de designeri celebri.

Însoţită de fiecare dată de Pepe Munoz, prietenul său mai tânăr, Celine şi-a schimbat ţinutele chiar şi de mai multe ori într-o zi, în funcţie de evenimentele la care a participat.

Printre cele mai frumoase haine purta de cântăreaţă la Paris s-au aflat rochia roz de la Moulin Rouge, sacoul creat de Ronald Van Der Kemp sau mantoul supradimensionat din tul roşu creat de Oscar de la Renta.

Celine Dion a încheiat săptămâna în stil mare, ea inuagurând boutique-ul CELINUNUNU, unde a apărut îmbrăcată într-o ţinută casual compusă dintr-o pereche de jeanşi şi un tricou.

Responsabil de look-ul atât de stylish al artistei este Law Roch, un stilist vizionar, după cum notează parismatch.com, care a luat controlul asupra garderobei artistei, care, pe scenă şi în afara ei, are curajul să experimenteze , pe scenă şi în afara ei, are curajul să experimenteze ţinute la care nici nu visa cu ani în urmă.

Foto: Gettyimages.com