Magic News

Celine Dion a revenit în Franţa. Cât de fericită este!

Celine Dion se află în aceste zile la Paris, unde se desfăşoară Săptămâna Modei Haute Couture primăvară-vară 2019.

O fashionistă adevărată, Celine nu putea lipsi din capitala modei unde şi-au dat întâlnire femei celebre şi designeri de top care îşi prezintă noile creaţii.

Artista a dezvăluit pe contul său de Instagram momentul în care a ajuns la Paris. Fotogafiată pe scara avionului care a adus-o la Paris, Celine a ridicat mâinile spre cer, iar mesajul care însoţeşte fotografia este extrem de sugestiv: “Atât de fericită să fiu la Paris!”

Artista a ales un look confortabil, ea purtând pantaloni şi hanorac animal print, accesorizate cu botine, un palton negru şi o pereche de ochelari.  

Mai mult ca sigur, Celine va face senzaţie la prezentările de modă la care va participa, aşa cum s-a întâmplat şi în 2017. Ea a surprins atunci cu ţinute sexy şi îndrăznete, stilul său schimbându-se radical după ce a început să primească sfaturi în privinţa vestimentaţiei din partea stilistului Law Roch.

De altfel, moda şi-a facut încet-încet loc în viaţa artistei în vârstă de 50 de ani, ajutând-o incredibil de mult să treacă peste moartea soţului ei, Rene Angelil, decedat din cauza cancerului în urmă cu 3 ani.