Magic News

Alicia Keys va fi gazda Galei Premiilor Grammy 2019

Cea de-a 61-a ediţie a galei Premiilor Grmmy o va avea ca gazdă pe Alicia Keys, artista care are în palmares 15 premii Grammy. Ea îl înlocuieşte pe actorul britanic James Corden, prezentatorul ultimelor două ediţii.

“Este oficial! Câştigătoare de 15 ori la premiile Grammy, Alicia Keys va fi gazda celei de-a 61-a ediţii a galei Grammy, fiind prima dată când artista este maestru de ceremonii pentru marea noapte a muzicii”, este mesajul de pe contul de Twitter al Premiilor Grammy.

Recunoscătoare pentru încrederea care i s-a acordat, artista a declarat: “Ştiu ce înseamnă să fii pe acea scenă şi ştiu cum este să fii mândru de munca pe care ai depus-o şi să fii recunoscut pentru asta. Şi mă simt recunoscătoare să fiu capabilă să aduc acea lumină şi acea energie. Este pentru prima dată. Este prima dată şi este minunat şi cred că este momentul perfect. Sincer, sunt cu adevărat emoţionată”.

Cântăreaţă, textieră, compozitoare, Alicia Keys a fost revelaţia anului 2001 când a lansat primul sau album, “Songs in A Minor” fiind un adevărat succes. Artista a dat lovitura cu melodia ”Fallin”, care i-a adus 5 premii Grammy. Pentru Alicia, au urmat alte albume extrem de bine primite, precum ”The Diary of Alicia Keys” (2003), ”As I Am” (2007), ”The Element of Freedom” (2009) sau ”Girl on Fire” (2012).

Gala Premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie la Stamples Center din Los Angeles.