Magic News

Ce are de câştigat Mary Austin, fosta iubită a lui Feddie Mercury, din succesul filmului “Bohemian Rhapsody”

Sfârşitul anului 2018 a fost marcat de lansarea filmului “Bohemian Rhapsody”, legendarul Freddie Mercury fiind adus pe marile ecrane de talentatul actor Rami Malek.

Adorată de cinefili, dar nu neaparat şi de criticii de film, producţia nu a lăsat însă pe nimeni indiferent şi a adus încasări mari pentru echipa filmului, dar şi pentru Mary Austin, marea iubire a vieţii lui Freddie Mercury.

Cei doi au fost împreună timp de şapte ani, perioadă în care au trăit o poveste intensă de iubire, iar după despărţirea lor, Mary a continuat să fie prezentă în viaţa artistului.

În vârstă de 67 de ani, Mary Austin a moştenit jumătate din averea lui Freddie, iar acum are de câştigat din marele succes al filmului “Bohemian Rhapsody”. Potrivit datelor publicate de The Mirror, Mary va primi 45 de milioane de euro, o sumă care nu îi va alina durerea de a-l fi pierdut pe legendarul solist al trupei Queen.

“Mi-am pierdut familia cu adevărat atunci când Freddie a murit”, spunea ea într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat, în timp ce cântăreţul făcea una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste:

“Toti iubiţii mei m-au întrebat de ce nu o pot înlocui pe Mary, însă acest lucru este imposibil. Este singura mea prietenă şi nu vreau alta. A fost femeia mea în adevăratul sens al cuvântului. A fost o căsătorie adevărată pentru mine. Am crezut unul în altul şi pentru mine a fost suficient. Nu m-aş fi putut îndrăgosti de un bărbat aşa cum m-am îndrăgostit de Mary.”