Magic News

Toni Braxton a rupt logodna – “Să începi o etapă nouă nu este întotdeauna o alegere uşoară”

După o relaţie discretă cu Birdman derulată pe parcursul a doi ani, cei doi s-au despărţit în mod surprinzător.

Toată lumea se aştepta ca artista şi iubitul ei să facă invitaţiile la nuntă şi să aibă parte de o ceremonie fastuoasă la care să fie invitate numeroase staruri. Din păcate, nimic din toate acestea nu se va întâmpla, cu atât mai mult cu cât la jumătatea lunii noiembrie Toni vorbea despre căsătorie. Ea recunoştea că există dificultăţi în a găsi o dată pentru căsătorie. “Mi-a spus că trebuie să găsesc o dată până la sfârşitul anului. Deci mai am două săptămâni.”, declara ea.

În urmă cu câteva zile, Toni şi-a şters de contul său de Instagram toate fotografiile cu Birdman, păstrând o singură fotografie recentă cu ea. Artista apare îmbrăcată într-o rochie roşie, pregătită de o petrecere, iar mesajul său este mai mult decât sugestiv pentru schimbarea pe care i-a adus 2019 în viaţă.

“Să începi o etapă nouă nu este întotdeauna o alegere uşoară… Însă alegeţi mereu să fiţi aleşi. Noroc în noul an!”

Şi Birdman şi-a şters mai multe fotografii de pe Instagram, el recunoscând se pare pe 27 decembrie sfârşitul relaţiei cu Toni Braxton.

Pentru Toni, aceasta ar fi fost a doua căsătorie după cea cu Keri Lewis, tatăl celor doi fii ai ei, cu care a fost măritată între 2001 şi 2013.