Magic News

Cele mai frumoase fotografii şi mesaje de Anul Nou ale celebrităţilor

Muzicieni şi actori celebri au intrat în Noul An cu zâmbetul pe buze, dezvăluindu-le fanilor fotografii din vacanţe, de pe scenă, din familie sau de la petrecerile de Revelion, pe care le-au însoţit de mesaje inspiraţionale.

Toată lumea i-a mulţumit anului 2018 pentru momenteleşi lecţiile pe care ni le-a oferit şi a intrat în 2019 cu multă speranţă şi visuri de împlinit.

Smiley – “a inceput un an nou. unul in care eu imi doresc sa fim si mai uniti, sa ii iubim si mai mult pe cei de langa, sa fim mai conectati si mai atenti unii la altii. sa invatam sa cerem si sa dam mai mult. 
imi doresc un an in care sa zambim. 
la multi ani!”

Andra – “La multi ani 2019! Va pup si va iubesc! ”

Paula Seling – “Un început de an minunat, asa cum îmi place mie, pe scena, cu public drag si frumos care zâmbește, se bucură și canta, la Botoșani! Așa să o ținem tot anul!
La mulți ani!”

Familia Beckham – “La multi ani din partea noastră a tuturor!”

Jennifer Lopez – “Îmi place prima zi a unui nou an ... Cred că din cauza posibilităților nesfârșite și a noilor aventuri care stau în față ... și a oportunității de a face lucruri care nu au mai fost făcute până acum! În prima zi a acestui An Nou, sunt foarte calmă, dar şi pregătită şi nerăbdătoare să-mi împlinesc unele dintre obiectivele pe care încă nu le-am realizat...Deci fi îndrăzneţ, fii distractiv, fii bun, fii curajos, fii dedicat lucrurilor care îți fac inima să cânte și spiritul să se înalțe... fii neobosit în căutarea pasiunilor tale. Și mai ales fii iubitor! Rămâneţi uniţi când aveți șansa, nu divizați! Și urmăriți ce se întâmplă! Vă doresc tuturor un an sănătos, fericit, prosper și plin de bucurii!.... Fii #limitless La multi ani tuturor! Vă iubesc pe toţi atât de mult!”

Bon Jovi – “Suntem pregătiţi pentru 2019. La mulţi ani!”

Camila Cabello - Ajunul Anului Nou a fost întotdeauna sărbătoarea mea preferată - chiar mai mult decât Crăciunul - este ceva atât de nebunesc să te gândești la toate momentele și emoțiile, la oamenii pe care i-ai întâlnit și la amintirile pe care le-ai făcut la sfârșitul anului, știind că nu ai fi putut prezice nimic din toate acestea.”

 

Celine Dion