Magic News

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV – “Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă”

Mihaela Rădulescu se întoarce la postul de televiziune PRO TV, unde va prezenta o nouă emisiune.

Cunoscut ca “Ferma Vedetelor”, reality-show-ul se va schimba complet cu noul sezon, când va deveni “Ferma” şi o va avea ca prezentatoare pe Mihaela Rădulescu, care îl va avea alături pe Cristian Bozgan.

Acţiunea show-ului se va desfăşura într-o zonă izolată, în munţi, pe timp de iarnă.  

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”, a spus Cristian Bozgan.

Monica Bârlădeanu, prezentatoarea de până acum va fi implicată în alte proiecte, care vor fi anunţate pe parcurs