Magic News

George, Charlotte şi Louis apar pentru prima dată împreună pe felicitarea de Crăciun

Familia regală britanică va continua tradiţia de a trimite felicitări de Crăciun, dezvăluind fotografiile care vor fi folosite anul acesta.

În cele 3 fotografii apar Prinţul Charles şi Camilla, Prinţul William, Kate şi cei 3 copii ai lor şi Prinţul Harry împreună cu Meghan Markle.

Fiecare dintre cele cupluri a fost surprins de un alt fotograf, în locaţii şi momente diferite. Astfel, Charles şi Camilla au fost fotografiaţi de Hugo Burnand în vară în grădina de la Clarence House.

Matt Porteous i-a surprins în această toamnă pe Ducii de Cambridge alături de copiii lor, George, Charlotte şi Louis. Familia a fost fotografiată la Anmer Hall şi este pentru prima data când apar toţi 5 într-un portret, dar şi prima felicitare de Crăciun a celor trei fraţi.

Seria fotografiilor este completată de cea cu Harry şi Meghan, fotografiaţi la nunta lor, pe 19 mai, de către Chris Allerton. Spre deosebire de celelalte două fotografii aceasta este alb-negru, Ducii de Sussex fiind surprinşi cu spatele în timp ce admiră focul de artificii de la petrecerea lor.