Magic News

Ziua filmelor de Crăciun la Radioul lui Moş Crăciun

La Radioul lui Moş Crăciun vorbim astăzi despre cele mai frumoase filme de Crăciun, care merită să le vezi sau să le revezi în această perioadă.

Nimic nu este mai plăcut decât să vezi într-o seară de decembrie un film cu specific de Crăciun, iar lista este una lungă, doar timp să fie pentru un asemenea moment.

Dacă îţi plac poveştile de Crăciun, probabil te-ai reîntâlnit deja cu îndrăgitul Kevin din “Singur acasă” (Home Alone), care a făcut din nou audienţe record.

Şi pentru că ai fost cuminte, noi ţi-am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun:

“Miracolul de pe strada 34”, un film din 1947, care are însă acelaşi farmec şi astăzi. Vei fi cucerit de povestea atât de frumoasă în care Moş Crăciun este ajutat de o fetiţă care crede în el şi de un avocat şi vei vedea cum spiritul Crăciunului îi cuprinde pe toţi cei implicaţi în poveste.

“Poveste de Crăciun” (A Christmas Carol) este ecranizarea cărţii scrisă de Charles Dickens în 1843, care elogiază spiritul Crăciunului. Cine nu a auzit de ursuzul Scrooge, care nu iubeşte pe nimeni şi urăşte Crăciuul? Vizitat de trei spirite care îl poartă într-o călătorie magică, acesta se schimbă dramatic.

“The Holiday” este o peliculă cu Cameron Diaz şi Jude Law despre două femei care fac schimb de case de sărbători, schimbându-şi astfel norocul, pentru că ajung să se îndrăgostească de doi localnici.

“Love Actually” este un alt film celebru pe care îl poţi vedea acum. Este vorba despre o comedie romantică în a cărei distribuţie îi vei regăsi pe Keira Knightley, Hugh Grant şi Colin Firth.

“Four Christmases” este filmul despre un cuplu încearcă să-şi viziteze de Crăciun părinţii divorţaţi, iar intenţia lor devine o adevărată lecţie de viaţă.

“Christmas with the Kranks” – O familie se hotărăşte să nu celebreze Crăciunul  pentru că fiica lor nu vine acasă. După ce aceasta îşi schimbă planurile şi îi anunţă că va fi alături de ei de Crăciun, familia începe o cursă contracronometru pentru a termina pregătirile şi a organiza Crăciunul perfect.

 

“Cum a furat Grinch Crăciunul”, bazat pe cartea cu acelaşi titlul publicată de Dr. Seuss în 1957, a fost lansat recent şi îl poţi vedea în cinematografe. Sau poate preferi varianta din anul 2000 în care rolul lui Grinch este jucat magistral de Jim Carrey.

“O viaţă minunată” (It’s a Wonderful Life), filmul regizat în 1946 de Frank Capra, rămâne una dintre cele mai frumoase pelicule, fiind considerat unul dintre cele mai bune 100 de filme de către Institutul American de Film.