Magic News

Top 20 căsătorii şi logodne în 2018. Cine sunt celebrităţile care au spus “Da”

2018 a fost un an bun pentru multe cupluri celebre care şi-au anunţat logodna sau şi-au unit destinele în cadrul unor ceremonii private sau, dimpotrivă foarte grandioase.

Prinţi, actori celebri, muzicieni şi-au găsit perechea anul acesta şi au spus “Da”, dezvăluindu-le fanilor cât de fericiţi se simt alături de partenerii lor de viaţă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

Fără îndoială nunta acestui an a fost cea a Prinţului Harry care s-a căsătorit în luna mai cu Meghan Markle. A fost o nuntă regala de vis, ceremonia având loc la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Mireasa a ajuns la capelă într-o rochie semnată Givenchy, fiind condusă la altar de socrul său, Prinţul Charles. În momentul în care a văzut-o cât de frumoasă este, Harry i-a spus: “Arăţi uimitor”.

Ricky Martin şi Jwan Yosef

“Este magic”, a anunţat Ricky Martin, care a dezvăluit pentru E!News că a semnat actele cu Ywan Yosef, împreuna cu care este din 2016. “Este sotul meu. Bărbatul meu”, a adăugat celebrul artist.

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn

Anul 2018 a început “Perfect” pentru Ed, care şi-a anunţat logodna cu Cherry pe Instagram. “De la începutul anului am o logodnică. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt bucuroase, de asemenea.”

Idris Elba şi Sabrina Dhowre

2018 a fost u an fantastic pentru actorul britanic Idris Elba. Mai întâi şi-a cerut iubita în căsătorie înainte de premiera filmului “Yardie”, prima sa producţie în calitate de regizor, iar ulterior revista People l-a desemnat cel mai frumos bărbat al anului.

Toni Brexton şi Birdman

Împreună cu Birdman din 2016, Toni şi-a anunţat logodna cu acesta înainte de promovarea emisiunii sale, “Braxton Family Values”.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Tom modelul Heidi Klum a început anul acesta o relaţie cu Tom Kaulitz, solistul trupei “Tokio Hotel”. Cei doi au fost văzuţi în public în repetate rânduri.

Richard Gere şi Alejandra Silva

La 68 de ani, Richard Gere s-a căsătorit a treia oară, mireasa fiind Alejandra Silva, o femeie de afaceri în vârstă de 35 de ani, originară din Spania. Acesta este acum însărcinată cu primul copil al cuplului.

Hugh Grant şi Anna Eberstein

Împreună de 6 ani şi părinţi a trei copii, Hugh Grant şi Anna Eberstein s-au căsatorit în luna mai în Chelsea.

Kit Harington şi Rose Leslie

Actorii Kit Harington şi Rose Leslie, cunoscuţi din celebrul serial “Game of Thrones”, s-au căsătorit anul acesta, în Scoţia, după ce în 2017 îşi anunţaseră într-un mod inedit logodna, dând un anunţ în ziarul The Times.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit

S-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei “Chien”, pe care el o regiza, iar anul acesta s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete. Mamă a doi copii al căror tata este actorul Johnny Depp, cu care a trăit timp de 14 ani, Vanessa Paradis a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă.

Michelle Williams şi Phil Elverum

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în luna septembrie, actriţa Michelle Williams a confirmat că s-a căsătorit cu muzicianul Phil Elverum. Amândoi au câte o fiică, tatăl celei a lui Michelle fiind regretatul actor Heath Ledger.

David Hasselhoff şi Hayley Roberts

Actorul David Hasselhoff s-a căsătorit pe 31 iulie în sudul Italiei, în oraşul Puglia, cu Hayley Roberts, un model în vârstă de 38 de ani. Cei doi sunt împreună din 2011 după ce s-au cunoscut când ea i-a cerut un autograf în timpul filmarilor pentru “Britain’s Got Talent”.

Robin Wright şi Clément Giraudet

Actriţa Robin Wright, fosta soţie a lui Sean Penn, s-a căsătorit anul acesta cu Clement Giraudet, responsabilul Casei Saint Laurent pentru relaţia cu celebrităţile. Cei doi au ales să sărbătorească evenimentul în Franţa, în cadrul unei ceremonii discrete.

Vincent Cassel şi Tina Kunakey

În ciuda unei diferenţe de vârstă de 30 de ani, Vincent Cassel şi Tina Kunakey se iubesc enorm, iar anul acesta s-au căsătorit în Franţa. Celebrul actor a dat marea vestea publicând pe Instagram o fotografie cu ei, însoţită de un singur cuvânt: “OUI”.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin

Artistul american şi top modelul american, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit în toamna lui 2018 la New York, după ce s-au logodit în luna iulie, la scurt timp de la începutul relaţiei lor. Extrem de îndrăgostit, cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe Hailey în timpul unei vacanţe romantice în Bahamas.

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk

După mariajul eşuat cu Chris Martin, actriţa Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk la New York. “Suntem incredibil de norocoşi că ne-am întâlnit în acest moment al vieţii noastre, în care reuşitele şi eşecurile reciproce ne pot ajuta să punem bazele unei relaţii sănătoase şi fericite”, au declarat cei doi într-un comunicat de presă transmis emisiunii “Good Morning America”.

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank

Monarhia britanică a organizat anul acesta o a doua nuntă regală, cea a Prinţesei Eugenie, verişoara lui Harry. Aceasta s-a căsătorit la fel ca şi acesta în capela St. George.

Lady Gaga şi Christian Carino

Lady Gaga a confirmat că s-a logodit cu iubitul ei în cadrul unui discurs ţinut la Gala Women in Hollywood Celebration, la care a vorbit despre “logodnicul ei, Christian”.

Neil Young şi Daryl Hannah

Artistul Neil Young s-a căsătorit în secret la 72 de ani cu actriţa Daryl Hannah (57 de ani). Cei doi au o relaţie din 2014, după ce Neil Young s-a despărţit de Pegi, cea care i-a fost soţie timp de 36 de ani.

Meg Ryan şi John Mellencamp

Actriţa Meg Ryan a confirmat pe Instagram logodna cu muzicianul John Mellencamp. Ea a publicat un desen cu ei, însoţit de mesajul “logodiţi”. Împreună din 2011, cei doi au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, despărţindu-se de mai multe ori.