Magic News

Ziua Curăţeniei la Radioul lui Moş Crăciun

În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Magic FM a devenit Radioul lui Moş Crăciun, perioadă în care împărţim daruri, ascultăm cea mai frumoasă muzică de Crăciun şi vorbim despre tradiţii şi obiceiuri.

La Radioul lui Moş Crăciun este Ziua Curăţeniei, iar marti vă spunem cât de impotartant este să avem nu doar case care strălucesc de curăţenie, ci şi suflete curate.

Vorbim despre curăţenie, dar împărţim şi premii generoase care să vă facă mai uşoară treaba în această perioadă, astfel ca de Crăciun cei dragi să găsească la voi acasă o atmosferă plină de magie.

Curăţenia înseamnă alungarea spiritelor rele, aruncarea a tot ce este de prisos în case şi în suflete. Acum ne împodobim casele, le decorăm şi încercăm să fim mai buni şi să-i ajutăm pe cei din jur. Nu uita că poţi fi complice la magie cu Complice.ro şi Radioul lui Moş Crăciun.

După ce curăţenia a luat sfârşit vom fi pregătiţi ca în dimineaţa de Crăciun să ne spălăm feţele cu apă curată în care punem un ban de argint. Se spune că aşa vom fi curaţi tot anul şi vom fi feriţi de boli.

Invitat special în această zi este Ştefan Bănică, care va fi alături de Liana şi Raul la Magic Start. Artistul se pregăteşte pentru tradiţionalele concerte de Crăciun, acesta fiind al 17-lea an consecutiv când cântă de Crăciun. 3 show-uri sunt deja sold out, iar artistul a mai anunţat un spectacol.