Magic News

Rami Malek ar merita un Oscar pentru rolul lui Freddie Mercury în “Bohemian Rhapsody”, crede Brian May

“Bohemian Rhapsody”, filmul despre Freddie Mercury, a depăşit toate aşteptările, pelicula cu Rami Malek în rolul solistului legendarei trupe Queen, ocupând primul loc în box-office-uri în momentul lansării.

Prestaţia lui Rami Malek, actorul cu origini egiptene, a fost extrem de apreciată de cinefili, toată lumea fiind de acord că alegerea sa a fost una inspirată.

Rami a reuşit să facă un rol mare, iar Brian May, chitaristul trupei Queen si unul dintre producătorii filmului, a fost impresionat de actor, care ar merita, în opinia lui, o nominalizare la Premiile Oscar.

“Este incredibil. Nu mă îndoiesc că nu va fi pe lista nominalizaţilor la Oscar, pentru că merită din plin acest lucru. L-a jucat atât de bine pe Freddie, încât a început să gândească precum Freddie. Este remarcabil.”

Brian May nu s-a putut abţine să nu vorbească despre felul diferit în care filmul a fost primit de critici şi de public. În timp ce criticii de film au strâmbat din nas, căutând tot felul de minusuri acestui proiect a cărui finalizare a durat nu mai puţin de 9 ani, publicul a fost pur şi simplu încântat de film.

Cât despre Rami Malek, acesta a mărturisit că a început să lucreze pentru acest rol cu un an înainte de începerea filmărilor, învăţând să vorbească şi să cânte cu dantura falsă. Singurul său regret este legat de felul în care  “Bohemian Rhapsody” a ilustrat idila dintre Freddie şi Jim Hutton, ultima mare iubire a artistului. “Am fi putut merge mai departe în exploarea vieţii intime a lui Freddie. Nu am încetat să spun că trebuie insistat pe acest aspect. Nu ştiu dacă am reuşit la acest nivel.”