Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle se mută de la Palatul Kensington

Înainte de venirea pe lume a primului lor copil Ducii de Sussex au hotărât să-şi schimbe domiciliul.

Cei doi vor părăsi Nottingham Cottage, aflată pe domeniul Palatului Kensington pentru a se muta pe domeniul Windsor, în Frogmore Cottage, care le-a fost dăruită de Regina Elisabeta a II-a.

Anunţul oficial a fost deja făcut de Palatul Kensington, care a precizat că mutarea va avea loc la începutul anului viitor.

„Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta în Frogmore Cottage, pe domeniul Windsor, la începutul anului următor pe măsură ce se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil. Cuplul a locuit în Nottingham Cottage după anunțarea logodnei anul trecut. Windsor este un loc special pentru Altețele Lor Regale, care sunt recunoscătoare că locuința lor va fi pe acest domeniu. Biroul Ducelui și Ducesei va rămâne la Palatul Kensington”.

După logodna lor din 2017, Harry şi Meghan au locuit la Londra, în Palatul Kensington, care este şi locuinţa oficială a Prinţului William şi a familiei sale.

Mult timp s-a crezut că Ducii de Sussex vor rămâne să locuiască şi ei într-unul dintre apartamentele Palatului Kensington, care a fost renovat pentru 1,4 milioane de lire.

Harry şi Meghan au preferat însă se se mute în afara Londrei, aşa cum au făcut şi William şi Kate la începutul căsătoriei lor.