Magic News

Ce spune Celine Dion despre gemenii săi

Mamă a trei copii, Rene-Charles, în vârstă de 17 ani, şi gemenii Eddy si Nelson, de 8 ani, Celine Dion a vorbit despre aceştia într-un interviu pentru revista “People”.

După moartea soţului său, Rene-Angelil, care s-a stins în 2016 din cauza unui cancer, artista îşi creşte singură copiii şi pare să se descurce excelent.

Atunci când nu se află pe scenă la Las Vegas, Celine îşi dedică timpul celor trei copii, iar acest lucru îi aduce cea mai mare satisfacţie.

“Punctul culminant al zilei este mereu acela în care sunt cu copiii mei”, a mărturisit cântăreaţa în interviul pentru People.

Aceasta a vorbit despre gemenii săi, născuţi în 2010 după numeroase tentative de fertilizare în vitro şi despre care spune că deşi seamănă fizic sunt “atât de diferiţi”.

“Dacă unul dintre ei vrea să poarte un tricou anume, celălalt alege ceva cu totul diferit. Sunt în căutarea propriei individualităţi. Este important pentru creşterea lor emoţională.”

Inspirată de fiii săi, Celine Dion a lansat colecţia pentru copii Célinununu, toate piesele vestimentare fiind unisex pentru a le permite copiilor să-şi găsească propria identitate şi individualitate, artista încurajând un “dialog pro egalitate”.