Magic News

Iubita lui Freddie Mercury, într-o ie românească în “Bohemian Rhapsody”

Mary Austin a rămas marea iubire a lui Freddie Mercury, în ciuda vieţii sentimentale complicate pe care artistul a avut-o.

Povestea lor atât frumoasă este dezvăluită în filmul “Bohemian Rhapsody”, aflat pe primul loc în topurile americane, dar şi în cel românesc.

Dacă actorul de origine egipteană Sami Malek este cel care reuşeşte să fie extrem de convingător în rolul solistului trupei Queen, în rolul lui Mary o găsim pe frumoasa actriţă Lucy Boynton.

Într-una dintre secvenţele filmului, Mary apare purtând o ie românească, după cum scrie Andreea Diana Tănăsescu, fondatoarea La Blouse Roumaine pa pagina sa de Facebook.

“Da, da, Mary Austin poartă o ie de Breaza, perla artizanatului românesc din anii '70, care cucerea în acea perioadă moda internaţională. E cusută de mână în România, cred că încă se mai găsesc modele similare. În realitate, Mary Austin purta bluze folk maghiare, dar în Bohemian Rhapsody am fost avantajaţi. Directorul de costume a ales-o pentru una dintre cele mai importante scene ale filmului.”