Magic News

Actriţa Meg Ryan s-a logodit cu muzicianul John Mellencamp

Actriţa Meg Ryan a anunţat că s-a logodit cu muzicianul John Mellencamp printr-un desen publicat pe contul său de Instagram.

În desenul actriţei apar ea şi iubitul ei, tinându-se de mână, iar mesajul este compus dintr-un singur cuvânt: “engaged” (logodiţi).

Meg Ryan, starul din filmul “When Harry Met Sally”, acum în vârstă de 56 de ani, a mai fost căsătorită o dată, cu actorul Dennis Quaid, între anii 1991 şi 2001, cu care are şi un fiu, în timp ce John Mellencamp  (67 de ani) are la activ trei căsătorii şi 5 copii.

Prima căsătorie, cea cu Priscilla Esterline, a durat din 1970 până în 1981, perioadă când s-a născut primul copil al artistului, o fată. Victoria Granucci a fost cea de-a doua lui soţie, cu care a avut două fete, şi de care a divorţat în 1989. Cel de-al treilea mariaj al lui John a fost cel cu modelul Elaine Irwin, cu care s-a căsătorit în 1992 şi cu care a avut doi fii. Cei doi au divorţat în 2010.

Meg Ryan şi John Mellencamp sunt împreună din 2010, după ce muzicianul se despărţise de cea de-a treia soţie. Relaţia lor nu a fost una simplă, cei doi luând o pauză în 2014 pentru a se împăca însă în 2017. În această perioadă John Mellencamp a avut o relaţie cu modelul Christie Brinkley

Pentru Meg Ryan urmează o perioadă bună şi din punct de vedere profesional, ea  aflându-se pe afişul serialului “The Obsolescents".