Magic News

După o carieră de 50 de ani, actorul Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul american Michael Douglas a sărbătorit 50 de ani de carieră, ocazie cu care a primit o stea pe Walk of Fame, cea cu numarul 2648, aflată chiar alături de cea a tatălului său, celebrul Kirk Douglas.

În vârstă de 74 de ani, Michael Douglas i-a avut alături în această zi atât de specială pe tatăl său în vârstă de 101, pe fiul său cel mare, Cameron, pe Catherine Zeta-Jones, soţia lui, şi pe actriţa Jane Fonda.

Cu lacrimi în ochi, Michael i-a mulţumit tatălui său pentru prezenţă: “Sunt atât de mândru să fiu fiul tău”.

Jane Fonda s-a întrebat de ce a durat atât de mult până când Michael să primească o stea pe Walk of Fame, ea declarând că vieţile lor se aseamănă, părinţii lor fiind ambii legend ale cinematografiei americane.

Michael Douglas a devenit cunoscut o dată cu serialul “Străzile din San Francisco” (1972-1976) şi a jucat în filme precum „Wall Street”, „Fatal Attraction”, „Basic Instinct”, „Liberace” şi „Ant-Man”.

Actorul are în palmares două premii Oscar, primul acordat când avea doar 29 de ani şi primit ca producător al lungmetrajului „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest” (1975), premiat pentru „Cel mai bun film”. Cea de-a doua statuetă a câştigat-opentru rolul principal din „Wall Street” (1987).