Magic News

Actorul Idris Elba a fost declarat “cel mai sexy bărbat în viaţă”

Actorul britanic Idris Elba (46 de ani) a fost ales “cel mai sexy bărbat al anului 2018” de către revista People.

Aflat pe coperta noului număr al revistei Pople, Idris Elba a declarat că a fost surprins să afle că este cel mai sexy bărbat. 

“Mi-am spus: “nu este posibil”. După care m-am privit în oglindă, m-am scrutat. Şi mi-am zis: “Este adevărat, astăzi eşti atât de sexy! Dar pentru a fi onest, este un sentiment agreabil”, a povestit actorul cu mult umor.

Idris Elba este cel de-al 33-lea bărbat celebru declarat cel mai sexy si al treilea bărbat de culoare care primeşte acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, şi Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016.

Anul trecut acest titlu i-a revenit cântăreţului Blake Shelton, iar de-a lungul timpului au fost declarati cei mai sexy Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney sau Channing Tatum.

Brad Pitt, George Clooney şi Johnny Depp au primit de câte două ori acest titlu, iar Richard Gere şi Cindy Crawford au fost declaraţi cel mai sexy cuplu.

Acordat pentru prima data în 1985, acest titlu i-a revenit în acel an actorului Mel Gibson.

Idris Elba a devenit cunoscut o dată cu rolul lui Stringer Bell din serialul “The Wire”, iar cinefilii i-au apreciat, de asemenea, prestaţia din serialul “Luther”, pentru care a primit numeroase trofee, printre care Globul de Aur şi SAG Awards.

Idris este pasionat de muzică, el punând în timpul liber muzică sub pseudonimul DJ Big Driis the Londoner.