Magic News

Cadoul surprinzător pe care Prinţul Charles i l-a dăruit Prinţului George, nepotul lui, la naşterea acestuia

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a primit la naşterea sa un cadou extrem de frumos din partea bunicului său, Prinţul Charles.

Acesta i-a dăruit primului său nepot o pădure, după cum a dezvăluit chiar Charles într-un documentar care îi este dedicat şi pe care BBC îl va difuza pe 8 noiembrie, cu câteva zile înainte de ziua lui de naştere.  

În "Prince, Son and Heir: Charles at 70", Charles dezvăluie că i-a dăruit lui George o pădure în care se găsesc arbori de specii diferite şi care se află în Balmoral (Scotia), unde familia regală deţine o reşedinţă.

Este vorba despre un cadou simbolic, de care George îşi va aminti tot timpul şi care va creşte o dată cu el.

"Îmbătrânind, tot ceea ce îmi doresc cu adevărat este să plantez copaci. Sper ca aceasta să fie o sursă de distracţie pentru George când va creşte.”

Prinţul Charles nu este singurul care îi răsfaţa pe copiii lui Kate şi William, George Charlotte şi Louis primind daruri preţioase şi din partea unchiului lor, Prinţul Harrry.

La naşterea lui George, acesta i-a dăruit un exemplar din prima ediţie a cărţii “Winnie”, datând din 1926, pe care a plătit 8000 de lire, scrie gala.fr. Se pare că una dintre cele mai frumoase amintiri ale lui Harry este cea cu Lady Diana care îi citea la culcare. Lui Harry i-a venit astfel ideea să le dăruiască nepoţilor săi ediţii rare din cărţile clasicilor şi să contrubuie la realizarea unei biblioteci cu totul speciale pentru cei mici.