Magic News

Johnny Depp nu va mai juca în “Piraţii din Caraibe”. Motivul pentru care pierde unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale

Johnny Depp nu va mai îmbrăca costumul piratului Jack Sparrow în următorul film “Piraţii din Caraibe” după ce studiourile Disney au hotărât să se separe de celebrul actor.

Se pare că principalul motiv ar fi încasările prea mici aduse de ultimul film din serie, “Răzbunarea lui Salazar” strângând 800 de milioane de dolari.

În plus, Johnny Depp a avut numeroase probleme în viaţa de cuplu, el divorţând de actriţa Amber Heard care l-a acuzat de violenţă.

Informaţia că Johnny Depp nu mai apare în distribuţia noului film din serie a fost confirmată de  regizorul şi scriitorul Stuart Beattie, care a declarat că, după 15 ani, colaborarea dintre actor şi Disney se încheie: 

„A fost incredibil. A făcut ca lumea să confunde actorul cu personajul şi invers. Cu siguranţă este cel mai important rol al lui“.

Acesta a continuat: “Jack Sparrow este moştenirea lui. Este singurul personaj pe care l-a jucat de 5 ori. Este costumul pe care l-a îmbrăcat când i-a vizitat pe copii în spitale. Aşa ne vom aminti de el.”

Johnny Depp a apărut pentru prima data în rolul lui Jack Sparrow în 2003, în “Blestemul Perlei Negre”. Au urmat: „Cufărul omului mort“(2006), „La capătul lumii” (2007), „Pe ape şi mai tulburi”(2011) şi „Răzbunarea lui Salazar“ (2017), cele 5 filme aducând încasări de 4 miliarde de dolari.

Actorul în vârstă de 55 de ani va putea fi văzut în curând în pelicula “Animale fantastice: Crimele din Grindelwald”, iar agenda lui este plină în următoarea perioadă.