Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle, desculţi pe o plajă din Australia

Timp de 2 săptămâni Printul Harry şi Meghan Markle vizitează Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji, iar agenda cuplului regal este extrem de încărcată.

Turneul celor doi este urmărit cu interes, după anunţul că Meghan este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Ducii de Sussex au mers pe celebra plajă Bondi de lângă Sydney şi au renunţat la protocol, alegând ţinute lejere, descălţându-se şi stând pe nisip alături de localnici.

Meghan şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă în dungi semnată de designerul australian Martin Grant, accesorizată cu sandale cu talpă ortopedică, la care a renunţat ulterior. Meghan şi-a continuat seria apariţiilor în ţinute semnate de creatorii australieni, piesele alese de ea fiind sold out în scurt timp.

De data aceasta, burtica de gravidă nu a mai fost evidentă, aşa cum se întâmplase cu o zi înainte, însă un gest al Ducesei nu le-a scapat fotografilor, care au surprins-o ducându-şi mâna pe abdomen

Meghan si Harry s-au întâlnit cu Grant Trebilco şi Sam Schumacher, fondatorii OneWave, o comunitate de surferi, care militează pentru conştientizarea problemelor mintale, un domeniu de mare interes pentru prinţul britanic.

De asemenea, cei doi s-au întâlnit cu practicanţi de yoga, o activitate preferată de Meghan, a cărei mamă este instructor de yoga. Într-un cerc contra vibraţiilor negative, Ducesa a dezvăluit că se trezeşte la 4.30 dimineaţa pentru a face yoga şi a combate starea de oboseală. Despre sacină a spus că se simte ca şi cum ar fi afectată de diferenţa de fus orar.

Viitorii părinţi au primit ghirlande de flori, dar şi cadouri pentru bebeluşul lor, aşa cum s-a întâmplat şi în zilele precedente.

La începutul turneului regal, Palatul Kensington a anunţat că Meghan Markle este însărcinată, iar bebeluşul se va naşte în primăvara anului 2019.