Magic News

Lady Gaga a confirmat, în sfârşit, logodna

Lady Gaga se află în centrul atenţiei în această perioadă, artista fiind pe afişul filmului “A Star Is Born”, în regia lui Bradley Cooper.

Bine primit de critică şi de public, lungmetrajul i-a oferit lui Lady Gaga o nouă experienţă cinematografică după ce vedeta a jucat iniţial cu succes în serialul “American Horror Story”. Astfel, împlinită profesional, vedeta are parte si de o viaţă personală fericită, zvonurile legate de logodna sa confirmându-se, în sfârşit.

Încă din 2017 s-a bănuit că artista s-a logodit cu Christian Carino, însă abia acum artista a vorbit deschis despre bărbatul din viaţa sa. Invitată la gala Elle Woman in Hollywood, interpreta în vârstă de 32 de ani i-a mulţumit logodnicului ei, Christian, care s-a aflat alături de ea în acea seară. A fost un moment emoţionant pentru Lady Gaga, care a evocat experienţa dureroasă a violului, căreia i-a căzut victimă la 19 ani.

Inelul de logodnă primit de Lady Gaga este un safir roz înconjurat de mici diamante, iar valoarea sa este estimată la 300-400 de mii de dolari. Bijuteria preţioasă a fost vazută în ultimele luni pe inelul mânii

Lady Gaga şi Christian Carino formează un cuplul din luna februarie 2017, însă cei doi au dorit să păstreze discreţia asupra poveştii lor de iubire.

Lady Gaga a mai fost la un pas de căsătorie şi în trecut, când s-a logodit cu Taylor Kinney, însă cei doi s-au despărţit în 2016, după 5 ani de iubire.