Magic News

Meghan Markle - Prima apariţie după anunţul că este însărcinată

Palatul Kensington a anunţat ieri că Printul Harry şi Meghan Markle aşteaptă primul lor copil, bebeluşul urmând să se nască în primăvara anului 2019.

Ducii de Sussex nu se mai aflau însă în regat, cei doi plecând în primul lor turneu regal. Destinaţia aleasă de cei doi: Australia şi Noua Zeelandă.

La sosirea în Australia, toate privirile au fost îndreptate spre Meghan Markle, aflată la prima sa apariţie după anunţul că este însărcinată cu primul ei copil.

Ducesa a apărut îmbrăcată într-o rochie albă a designerului australian Karen Gee, iar site-ul creatoarei a picat dupa câteva ore din cauza numărului mare de accesări.

Cuplul a vizitat Grădina Zoologică, iar Harry si Meghan s-au pozat cu ursuleţii koala. Ducii au primit şi primele cadouri pentru beeluşul regal: un angur din plus şi o pereche de cizme UGG.

Ducii de Sussex şi-au încheiat seara la Opera din Sydney, unde au asistat la repetiţii. Cuplul are un program extrem de încărcat, în cele 16 zile ale turneului regal urmând să participle la 70 de evenimente.