Magic News

În amintirea lui John Lennon, Yoko Ono a lansat un cover al celebrei melodii “Imagine”

Yoko Ono şi-a dorit să marcheze într-un mod special ziua de 9 octombrie în care John Lennon ar fi împlinit 78 de ani.

Astfel, la 47 de ani distanţă de când a scris “Imagine” alături de Lennon, artista în vârstă de 85 de ani a lansat un cover după celebra melodie.

Cântecul va fi disponibil pe albumul “Warzone”, pe care Yoko îl va lansa pe 19 octombrie şi este produs chiar de Sean Ono, fiul ei şi al fostului Beatles.

Albumul “Warzone” reia melodii scrise în perioada 1970-2009, iar printre cele 13 piese se afla şi “Imagine”, imnul pentru pace al lui John Lennon şi una dintre cele mai cunoscute melodii din lume.  

“Imagine a fost singura piesă la care am fost complet nervoasă, pentru că toată lumea o ştie şi aş fi putut fi criticată, dar m-am gândit că este foarte important să o fac şi nervozitatea mea trebuia să fie în planul doi", a declarat Yoko Ono.

Aceasta nu a fost creditată decât în 2017 drept coautoare a melodiei “Imagine”, chiar dacă textul şi conceptele au fost creaţia lui Yoko, după cum recunoştea John Lennon.

John Lennon şi Yoko Ono au fost extrem de mediatizaţi după ce au ales să protesteze împotriva Războiului din Vietnam chiar în timpul lunii lor de miere, iar manifestaţia s-a desfăşurat în pat.