Magic News

Ce va face Celine Dion după ce nu va mai cânta la Las Vegas

În 2019, Celine Dion va termina seria concertelor de la Las Vegas şi va începe o etapă nouă în viaţa sa.

În urmă cu câteva zile, ea anunţa sfârşitul unui perioade incredibile în viaţa sa:

“Cu sentimente mixte mă gândesc la această ultimă serie de spectacole. Las Vegas-ul a devenit casa mea şi să cânt la Caesar Palace a ocupat un loc important în viaţa mea în ultimele două decenii. A fost o experienţă incredibilă şi sunt extrem de recunoscătoare fanilor care au venit să ne vadă de-a lungul anilor. Până la marele final, fiecare spectacol pe care îl vom face la Colosseum va fi special.”

După ce va urca pentru ultima data pe scenă la Las Vegas şi va primi ultimele aplauze în Nevada, artista se va întoarce în Canada, pentru a fi aproape de familia sa, în special de Theresa, mama ei, şi de cei 3 copii pe care i-a avut cu Rene Angelil.

Astfel, după mai mult de 15 ani petrecuţi la Las Vegas, Celine Dion va reveni acasă şi la 50 de ani se va dedica celor dragi, dar îşi va putea împlini şi unul dintre visurile sale.

În autobiografia, “Ma vie, mon reve”, Celine mărturisea că îşi doreşte să trăiască într-o casă aflată pe malul unui lac din Canada şi să aibă timp să respire. Acum, nimic nu o va putea împiedica pe artistă să-şi urmeze visul.