Magic News

Jacinda Ardern, prim-minstrul Noii Zeelande, la ONU împreună cu fetiţa sa de 3 luni

Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, şi Neve, fetiţa sa de 3 luni, au fost în centrul atenţiei la ONU la conferinţa în onoarea lui Nelson Mandela, la care au fost prezente 130 de ţări.

În luna iunie, Jacinda Ardern a devenit a doua femeie din istorie care a născut un copil în timp ce îndeplinea funcţia de prim-ministru, la 28 distanţă după Benazir Bhutto.

În timpul conferinţei ONU, micuţa Neve a rămas în braţele lui Clarke Gayford, partenerul de viaţă al Jacindei, în timp ce ea şi-a rostit discursul pregătit cu această ocazie.

Tatăl lui Neve a dezvăluit într-un mesaj pe Twitter cum arată badge-ul primit de fetiţa lui. În dreptul unei fotografii cu Neve abia născută era scris “New Zeeland First Baby”.

“Aş fi vrut să pot captura privirile surprinse ale delegaţiei japoneze care a intrat într-o sală de conferinţe în plin proces de schimbare a pampers-ului. O super poveste pentru aniversarea sa de 21 de ani.”

După naşterea lui Neve, Jacinda Ardern a avut concediu timp de 6 săptămâni după care şi-a reluat activitatea, iar micuţa se află alături de ea în cea mai mare parte a timpului. Din fericire, Jacinda poate conta pe sprijinul partenerului său de viaţă care şi-a luat concediu paternal.