Magic News

Cum si-a sărbătorit Beyonce ziua de naştere

Săptămâna trecută Beyonce a împlinit 37 de ani, iar artista a dezvăluit pe pagina sa de Instagram cum şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Aflată în turneu împreună cu soţul său, Beyonce a gasit prilejul să facă un bilanţ pentru anul care a trecut:

“La 36 de ani am devenit mamă a 3 copii. Mi-am alăptat gemenii. Am reînnoit jurămintele de nuntă după 10 ani de căsătorie. Am revenit pe scena Coachella după sarcină. Dupa aceea, eu şi sotul meu am lansat un album împreună, “Everything Is Love”. Şi am pornit într-un turneu prin lume şi ne place mult. Acest an a însemnat enorm pentru mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare persoană din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că sunteţi pozitivi şi pentru mesajele de felicitare. Aştept cu nerăbdare să învăţ din trecut, să trăiesc prezentul şi să mă las în voia viitorului.”

Pentru ziua sa de naştere Beyonce a făcut o pauză în cadrul turneului, ea si Jay-Z urmând să reia seria concertelor începând cu show-ul din Texas.

În fotografiile postate, Beyonce apare alături de Jay-Z, iar în spatele lor se vede marea. Se pare că artista are nevoie de puţine lucruri pentru a fi fericită!