Magic News

Freddie Mercury ar fi împlinit 72 de ani. Cine a fost marea sa iubire

Freddie Mercury, pe numele său adevărat Farrokh Bulsara, ar fi împlinit pe 5 septembrie 72 de ani.

Legendarul lider al formaţiei Queen este cunoscut pentru homosexualitatea sa, însă marea sa iubire a fost o femeie.

Înainte ca artistul să fi cunoscut celebritatea o dată cu lansarea melodiei “Bohemian Rhapsody”, Freddie o întâlnise pe Mary Austin, cea care a fost prima persoană care a crezut în el.

Cei doi s-au cunoscut în 1970 şi au fost împreună timp de 6 ani, Mary devenindu-i indispensabilă. În 1985, Freddie declara: “Pentru mine a fost o căsătorie. Am crezut unul în celălalt, iar pentru mine asta a fost suficient.”

Queen a devenit un fenomen, iar Freddie a cunoscut gloria, însă nu avea să o uite niciodată pe Mary Austin, căreia i-a dedicat piesa “Love of My Life”.

Când Freddie a fost depistat cu SIDA, Mary a fost printre primele persoane care au ştiut.

Aceasta avea să-i moştenească averea, jumătate din drepturile de autor şi proprietatea din Londra, unde locuieşte, dar şi urna cu cenuşa, pe care nimeni nu ştie unde a îngropat-o. Mary a păstrat secretul pentru a respecta dorinţa lui Freddie, care nu şi-a dorit să se ştie acest lucru. “Obsesia fanilor poate fi foarte mare. El a vrut ca acest lucru să rămână un secret şi aşa va fi”, a declarat ea.

Povestea lor de iubire va fi dezvăluită în filmul “Bohemian Rhapsody” care urmează să fie lansat în luna octombrie cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury. În rolul lui Mary Austin o vom vedea pe actriţa Lucy Boynton.