Magic News

Cum a sărbătorit Madonna împlinirea a 60 de ani

Madonna a împlinit 60 de ani pe 16 august, iar artista americană a ales să îsi sărbătorească ziua de naştere în Maroc.

Ea a ajuns la Marrakesh cu o zi înainte, iar forţele de ordine s-au sesizat imediat, încercând să împiedice fotografii să ajungă în preajma artistei.

“Descoperind cu piciorul labirintul din Medina în momentul începerii rugăciunii”, a scris ea pe contul de Instagram, unde a dezvăluit şi doua fotografii din ziua aniversării sale.

Madonna apare îmbrăcata într-o rochie lunga, roz, şi poartă foarte multe accorii la gât şi în păr. “În sfârşit, este ziua mea. Am supravieţuit. Viaţa este frumoasă!”, a scris artista.

Cât despre locul propriu-zis în care diva a suflat în lumânări, acesta nu a fost încă dezvăluit, Madonna având de ales între splendidul Palatul El Fenn, cu piscină şi terasă, Kaskab Tasmanot, somptuoasa proprietate a lui Sir Richard Branson de la poalele Munţilor Atlas sau o casă de oaspeţi de lux construită în stil rustic, aflată în deşert şi în apropierea munţilor Agafay.

Madonna şi-a mai dorit un lucru de ziua ei, şi anume ca toţi cei care intenţionau să îi cumpere cadouri să doneze banii respectivi pentru organizaţia “Raising Malawi”, înfiinţată de artistă în sprijinul copiilor orfani sau vulnerabili şi care îi ajută prin programe de sănătate şi educaţie.

“Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai bun decât acela de a pune în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi cu copiii care au nevoie de noi”.