Magic News

Acuzat că nu a plătit pensie alimentară pentru cei 6 copii, Brad Pitt reacţionează

Angelina Jolie a lansat în această saptămână un nou atac la adresa lui Brad Pitt, acuzându-l că de la despărţirea lor din septembrie 2016 nu a plătit pensie alimentară pentru cei 6 copii.

Actorul a contraatacat imediat, dezvăluind cât de mult s-a implicat financiar în toată această perioadă în care cei doi s-au angajat într-un divorţ care s-a transformat în timp într-un adevărat război.

Fanii au tot sperat că Brad şi Angelina vor găsi resursele să se se împace, însă cei doi se bat pentru custodia celor 6 copii, iar Angelina joacă extrem de dur.

Avocatul său a afirmat că de un an şi jumătate actorul nu plătit sumele cu care a fost de acord pentru cei 6 copii, iar actriţa va depune o cerere pentru plata retroactivă.

Şocat de toate aceste acuzaţii, Brad Pitt a reacţionat prin intermediul avocaţiilor săi care au calificat “inutilă” afirmaţia Angelinei şi o “încercare de manipulare mediatică”.

Aceştia au dezvăluit că actorul şi-a îndeplinit obligaţiile, plătindu-i fostei soţii mai mult de 1,3 milioane de dolari. În plus, el i-a împrumutat 8 milioane de dolari pentru a o ajuta să cumpere reşedinţa actuală. “Brad Pitt contestă categoric afirmaţia că nu a plătit pensie alimentară”.

Într-un interviu acordat anul trecut, Brad Pitt a declarat că nu mai bea alcool, face terapie, iar el şi Angelina au renunţat la “ură” pentru a ajunge la o înţelegere.

Brad Pitt si Angelina Jolie şi-au anunţat despărţirea în septembrie 2016, dupa 10 ani de relaţie şi 2 de căsătorie, invocând “diferenţe ireconciliabile”. În cererea de divorţ, actriţa a cerut custodia celor 6 copii, 3 adoptaţi şi 3 biologici:  Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam , Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.