Magic News

Angelina Jolie şi Brad Pitt au un nou motiv de dispută

În septembrie 2016, Brad Pitt si Angelina Jolie, cuplul glamour al Hollywood-ului, se despărţeau după 10 ani de relaţie şi 2 de căsătorie.

La 2 ani de la separarea lor, divorţul nu s-a încheiat, iar avocaţii actriţei îl acuză pe Brad Pitt că nu ar fi plătit o pensie alimentară suficientă pentru cei 6 copii ai cuplului şi vor ca acest lucru să fie rezolvat pe cale legală.

“De un an şi jumătate, Brad Pitt nu a plătit banii pe care s-a angajat să-i dea pentru copii. Angelina Jolie intenţionează să ceară în justiţie plata retroactivă a pensiei alimentare.”

Avocatul actriţei americane a depus o cerere la Tribunalul Superior din Los Angeles pentru a continua divorţul, astfel încât "părţile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârşitul anului 2018".

De partea cealaltă, Brad Pitt nu a făcut niciun comentariu, însă o persoană care cunoşte dosarul divorţului a declarat pentru Daily Mail că acesta şi-a respectat angajamentele luate.

Angelina Jolie şi Brad Pitt nu reuşesc să finalizeze divorţul, iar actriţa şi-a concediat recent avocata, nimeni alta decât celebra Laura Wasser, care promovoează custodia comună în privinţa copiilor.

Se pare că actriţa nu îşi doreşte însă acest lucru si a angajat deja o altă echipă de avocaţi.

Angelina a dezvăluit că Brad are probleme cu alcoolul şi l-a acuzat de violenţă împotriva copiilor, ea interzicându-i acestuia să-şi vadă copiii. Un judecător a atenţionat-o pe actriţă că riscă să piardă custodia celor 6 copii,  cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, dacă nu îi permite actorului să fie în preajma lor.

Brad Pitt şi-a asumat partea sa de vină, declarând că nu mai bea alcool, face terapie, iar în ultima perioadă nu a apărut foarte mult în public.

Angelina Jolie filmează la Londra pentru a doua parte a filmului “Maleficent” şi îşi îndeplineşte obligaţiile de Înalt Comisar al ONU pentru refugiaţi, vizitând zone aflate în conflict şi atrăgând atenţia asupra condiţiilor inumane în care trăiesc locuitorii.

Foto: Gettyimages