Magic News

Prima fotografie cu Catherine-Zeta Jones şi Michael Douglas din seara în care s-au cunoscut. Cum arătau în urmă cu 20 de ani

Au trecut 20 de ani de când Catherine Zeta-Jones (48 de ani) l-a cunoscut pe Michael Douglas (73 de ani), cel care avea să-i devină soţ, iar actriţa a dezvăluit prima lor fotografie împreună.

Cei doi s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de film de la Deauville. “Nu-mi amintesc despre ce vorbea” a notat Catherine amuzată în dreptul fotografiei care îi surprinde alături, la o masă. În timp ce Michael vorbea, Catherine, aflată în plină promovare a filmului “Masca lui Zoro” îl sorbea din priviri, semn că actriţa l-a plăcut de prima dată pe celebrul actor, chiar dacă între ei era o diferenţă de 25 de ani.

Michael Douglas avea pe atunci 53 de ani, iar Catherine, 28, cei doi cunoscându-se datorită lui Danny DeVito, prietenul lor comun.

Cucerit de frumuseţea lui Catherine, Michael nu a putut rosti, se pare, decât o singură frază: “Vreau să fiu tatăl copiilor tăi”. Se pare ca actorul a aranjat lucrurile pentru ca ei să fie aşezaţi la aceeaşi masa.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună 2 copii, un băiat, Dylan, de 17 ani, şi o fiică, Carys, de 15 ani, care a moştenit frumuseţea mamei ei.

Cuplul a trecut prin momente dificile după ce Michael a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar Catherine cu tulburare bipolară. În 2013 au fost la un pas de divorţ, luând o pauză de câteva luni. Din fericire, şi-au rezolvat lucrurile, iar astăzi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.