Magic News

Prinţul William şi Kate Middleton , în vacanţă pe Insula Mustique. Cei doi s-au distrat în compania unui star rock

Aflaţi în vacanţă pe Insula Mustique, un adevărat paradis în Marea Caraibelor, împreună cu cei 3 copii şi părinţii Ducesei, William şi Kate au reuşit să se distreze, în sfârşit, după o perioadă foarte aglomerată.

Deveniţi de curând părinţi pentru a 3-a oară, Ducii de Cambridge profită de această vacanţă şi de prezenţa bunicilor pentru a se relaxa.

Potrivit revistei Hello!, Kate şi William au participat la o petrecere a cărei temă a fost "a splash of gold”, organizată la Basil’s Bar, celebrul pentru cocktail-urile şi party-urile sale.

Cei doi au avut ocazia să se întâlnească şi cu Mick Jagger, venit aici pentru a-şi sărbători ziua de naştere, cântăreţul împlinind 75 de ani de curând.

Îmbrăcat într-o cămaşă a unui brand local, Pinkhouse Mustique, Prinţul William, s-a bucurat de această seară petrecută în compania soţiei sale şi a unor oameni dragi, Basil Charles, proprietarul barului fiind un apropiat al Ducilor de Cambridge.

Acesta este cel care a creat un bar la Goring Hotel unde Kate şi-a petrecut ultima noapte îniante de a se casători cu William pe 29 aprilie 2011.  

William şi Kate au parte de o vacanţă de vis şi datorită lui Michael şi Carole Middleton care au grijă de George, Charlotte şi Louis.

Cuplul regal îşi petrece timpul jucând tenis, făcând snorkeling sau savurând cocktail-uri la Cotton House, aceasta fiind prima vacanţă în 5.

Întreaga familie ar putea reveni în Regatul Unit în acest weekend când este programată nunta lui Charlie van Straubenzee, un foarte bun prieten al Prinţilor William şi Harry, cu Daisy Jenks. Tot pe 4 august este şi ziua de naştere a lui Meghan, care împlineşte 37 de ani.