Lifestyle - Modă

Pantofi de schimb la automat

Iubitoarele tocurilor inalte pot sa rasufle usurate: a aparut automatul de pantofi.

Un tanar britanic de 27 de ani, satul sa-si vada prietena suferind de durere dupa fiecare noapte petrecuta in club pe tocuri stiletto, a inventat automatul de balerini. Matt Horan a creat “pantofii de urgenta” Rollasole Dupa cum declara acesta pentru BBC NEWS, obosit dupa ce si-a carat in spate prietena de la club pana acasa, a avut un moment de inspiratie iar sase luni mai tarziu avea deja afacerea pusa pe picioare.

 

Inventia lui Horan e incredibil de simpla. In schimbul a 5 lire automatele iti dau o pereche pliata de balerini intr-una dintre cele 3 marimi (S/M/L) si una dintre cele 3 culori disponibile (auriu, argintiu si negru), iar in scurt timp acestia vor fi disponibili si in varianta roz. 

 

Pantofii Rollasole nu sunt numai comozi ci si adorabili. Mai mult decat atat, pantofii de urgenta vin insotiti de o geanta asortata in care acestia pot fi depozitati. Dupa purtare, pantofii pot fi pliati si pusi in geanta pentru urmatoarea petrecere, sau, de ce nu, pentru drumul de la locul de munca spre casa dupa o zi ingrozitoare pe tocuri. 

 

De la lansare automatele Rollasole s-au raspandit rapid in 25 de cluburi din Marea Britanie, iar in urma cu cateva luni compania s-a extins in cluburile din Ibiza si S.U.A (New York si Los Angeles). Imediat ce vestea a trecut oceanul, presa americana si-a manifestat entuziasmul pentru automatele englezesti preconizand ca in viitor acestea ar putea fi amplasate si pe strazi pentru femeile care nu isi mai simt picioarele in incaltamintea incomoda pentru birou, sau turistele care nu si-au dat seama cat de incomozi sunt pantofii in care au de gand sa petreaca o zi intreaga mergand (The Examiner). 

 

Sa speram ca acesta e doar inceputul si ca in curand, vom putea si noi sa ne intoarcem din oras intr-o pereche de incaltaminte care sa nu ne faca sa credem ca nu vom mai putea merge vreodata. 

 

Sursa: kudika.ro