Magic News

Pierce Brosnan - Mesaj emoţionant pentru soţia lui la aniversarea de 25 de ani a cuplului

Actorul Pierce Brosnan şi soţia lui, Keely Shaye Smith, au aniversat de curând 25 de ani de când formează un cuplu.

A fost motiv de sărbătoare în familie, dar şi de reafirmare a iubirii pe care cei doi şi-o poartă.

Într-o postare pe Instagram, actorul care poate fi văzut jucând în filmul “Mamma Mia! Here We Go Again” şi-a declarat dragostea în public, într-un mesaj simplu, dar foarte emoţionant: “Mulțumesc pentru iubire, iubirea mea din ultimii 25 de ani”.

Cei doi vor aniversa în curând şi 17 ani de la nuntă, 4 august 2011 fiind data la care s-au căsătorit în Irlanda.

Pierce Brosnan şi Keely s-au găsit după ce actorul a traversat o perioada foarte dificilă, în 1991 el pierzând-o pe Cassandra, soţia lui, din cauza unui cancer ovarian.

În 1994 avea să o cunoască la o petrecere în Mexic pe Keely Shaye Smith, care pe atunci era corespondent de televiziune.

Actorul a mărturisit în repetate rânduri câr de recunoscător este pentru că în vaiţa lui există această femeie deosebită:  Îi iubesc vitalitatea, pasiunea. Are puterea asta fără de care nu aș putea să trăiesc. Când Keely mă privește în ochi, mă înmoi”

Să petrecă timp de calitate împreună este ingredientul secret al relaţiei lor, a dezvăluit actorul, care a povestit cum a arătat una dintre ieşirile lor:

“Soția mea și cu mine am făcut o excursie la Santa Barbara, am vrut un weekend romantic, să admirăm casele şi să bem un vin bun. Nu am ascultat nici o muzică, dar am ascultat sunetele vocii celuilalt și am ieșit din lume".