Magic News

Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani şi arată mai bine ca oricând

Jennifer Lopez a împlinit pe 24 iulie 49 de ani, iar diva latino este mai sexy ca oricând.

Jennifer Lopez a împlinit pe 24 iulie 49 de ani, iar diva latino este mai sexy ca oricând.

Cântăreaţa şi-a sărbătorit ziua înconjurată de cei dragi, iubitul Alex Rodriguez şi copiii fiindu-i alături, după cum se vede în fotografia postată pe Instagram.

Însă Jennifer este cea care atrage atenţia ca un magnet, artista arătând perfect într-un costum de baie negru, din două piese.

Cu un abdomen plat şi picioare tonifiate, Jennifer pare cu cel puţin 10 ani mai tânără, iar secretul siluetei sale este unul singur: o viaţă echilibrată, cu mult sport şi fără excese.

Vedeta postează des imagini din sala de antrenament, îndemnându-i pe toţi cei care o urmăresc să facă mişcare. Lopez lucrează cu antrenori diferiţi, în funcţie de oraşul în care se află şi alternează tipurile de antrenament.

În interviurile acordate Jennifer a dezvăluit că îşi protejează mereu corpul cu creme cu factor de protecţie atunci când se expune la soare. “Îmi place soarele, să stau în aer liber, însă este esenţial să îţi protejezi pielea. Dacă mă expun la soare, mă dau cu multă cremă. Nu am făcut niciodată exces în această privinţă, de aceea pielea mea s-a menţinut în timp”.

De asemenea, Jennifer a spus ca nu a fumat şi nu a băut niciodată, având grijă să se hidrateze şi să doarmă 7-8 ore pe noapte. Iar din ritualul său de frumuseţe nu lipsesc nici 20 de minute de meditaţie în fiecare zi.