Magic News

Tom Jones, spitalizat de urgenţă. Care este starea artistului în vârstă de 78 de ani

Tom Jones şi-a anulat concertele programate în sudul Anglia, artistul în vârstă de 78 de ani ajungând la spital.

Acesta a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană şi va putea reveni pe scenă peste câteva săptămâni.

Pe Twitter, Tom Jones şi-a cerut scuze fanilor pentru anularea show-ului: “Sunt cu adevărat dezamăgit pentru anularea concertelor programate la Chichester, este cel mai rău sentiment să îi laşi baltă pe cei care care trebuiau să vină şi pe cei implicaţi în eveniment.”, a spus artistul.

De asemenea, tot pe Twitter, a fost dezvăluit şi motivul anulării concertelor: “Sir Tom Jones suferă de o infecţie bacteriană pentru care este tratat în spital. Situaţia este sub control şi sperăm la o vindecare rapidă.”

Tom Jones nu este la prima decizie de acest fel, în luna septembrie el anulându-şi cu doar 5 zile înainte turneul în America după ce a dezvăluit că a trecut printr-o operaţie la şold.

Devenit celebru în anii 60 datorită modului în care a reuşit să aducă în muzica lui influenţe din pop, rock, R&B, country, dance, soul şi gospel, Tom Jones a lansat numeroase hit-uri de-a lungul anilor: "It's Not Unusual", "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss" sau "Sex Bomb".