Magic News

Cher lansează un album cu piese ale trupei ABBA

Cher se află în distribuţia musicalului “Mamma Mia! Here We Go Again”, iar artista în vârstă de 72 de ani pregăteşte un album-omagiu care va conţine cover-uri ale unui hit-uri lansate de ABBA.

Ultimul album lansat de cântăreaţă a fost “Closer to the Truth”, în 2013, Cher dezvăluind acum în emisiunea “Today” de pe postul american NBC cum i-a venit ideea acestui nou album.  

“După ce am interpretat «Fernando», m-am gândit că ar fi amuzant să fac un album cu piese ABBA, aşa că am făcut-o", a declarat ea.

Pentru moment nu se cunoaşte lista pieselor de pe album, Cher dezvăluind că vor fi interpretate într-o manieră diferită de ABBA.

În timp ce Cher pregăteşte acest nou album, cei 4 membri ABBA s-au reunit după 35 de ani pentru a pregăti două piese noi. Una dintre melodii, “I still have faith in you”, va fi interpretată într-un show de televiziune la care vor participa avatarurile lor digitale, care urmează să fie difuzat în luna ianuarie.

Cher a debutat în anii 60, în duet cu Sonny, soţul ei, cunoscând succesul cu melodia “I Got You Babe”. A urmat o carieră solo strălucitoare, ea vânzând peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Ca actriţă, Cher a câştigat un premiu Oscar, fiind  declarată în 1988 Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul “Visătorii/ Moonstruck”.