Magic News

Cum arată Michelle Pfeiffer pe covorul roşu la 60 de ani

Filmul “Ant Man and the Wasp” a avut avanpremiera la Los Angeles, iar actriţa Michelle Pfeiffer a furat întreaga atenţie când a apărut pe covorul roşu.

Vedeta în vârstă de 60 de ani a arătat absolut minunat într-o salopetă neagră, simplă, cu decolteu, accesorizată cu sandale cu toc.

De câţiva ani, Michelle mizează pe acest look nu foarte sofisticat şi reuşeşte să obţină numai cuvinte de laudă pentru silueta sa. De-a lungul timpul Michelle a recurs şi la operaţiile estetice, ea operându-şi nasul la începutul carierei. Au urmat pomeţii la un moment dat, însă intervenţiile nu i-au ştirbit frumuseţea.

În pelicula “Ant Man and the Wasp”, Michelle Pfeiffer joacă rolul lui Janet Van Dyne, mama personajului Hope, rol în care a fost distribuită Evangeline Lilly.

Actrita ne va încânta cu apariţiile sale şi de acum înainte, pentru ca ea va putea fi văzută în 2019 în cel de-al 4-lea film “Avangers” şi va apărea în rolul Reginei Ingrith în pelicula “Maleficent 2”, în care o vom revedea şi pe Angelina Jolie.  

Foto; Gettyimages.com