Magic News

Elvis Presley şi Lisa Marie, fiica lui, într-un duet inedit

Fanii lui Elvis Presley vor avea ocazia să asculte din nou vocea inconfundabilă a artistului lor preferat, de data aceasta într-un duet chiar cu Lisa Marie, fiica lui.

Un album cu piese gospel interpretate de Elvis şi reorchestrate sub forma unor duete cu mai mulţi artişti va fi lansat pe 10 august.

Albumul se va numi “Where No One Stands Alone” după numele unei piese gospel lansată în 1967.

"A fost o experienţă foarte puternică şi emoţionantă să cânt în duet cu tatăl meu. Versurile par că îmi vorbesc şi mi-au atins sufletul. Sunt convinsă că acele versuri “l-au emoţionat”, în acelaşi mod,  şi pe tatăl meu”, a declarat Lisa Marie Presley, care este şi producător al acestui album.

Albumul cuprinde 14 melodii, printre acestea aflându-se “Amazing Grace”, “You’ll Never Walk Alone” şi “He Touched Me” şi “Crying In The Chapel”.

Noul album apare într-o perioadă în care Lisa Marie Presley se află într-o situaţie financiară dezastruoasă, mare parte din moştenirea rămasă de la tatăl ei fiind irosită.

Lisa Marie a moştenit 100 de milioane în 1993, la vârsta de 25 de ani, iar acum, la 50 de ani, ar mai avea doar 14.000 de dolari.

Ea îşi acuză fostul manager pentru gestionarea proastă a resurselor financiare, însă averea sa a scăzut şi din cauza ei, cele 4 divorţuri, dependenţa de droguri şi biserica Scientologică aducându-i falimentul.