Magic News

Beyonce şi Jay-Z surprind, lansând împreună albumul “Everything is Love”

Aflaţi în turneu, Beyonce şi Jay-Z şi-au luat fanii prin surprindere, lansând albumul comun “Everything is Love.

Unul dintre cele mai puternice şi bogate cupluri celebrează astfel dragostea, cei doi lansând şi un videoclip filmat la Muzeul Louvru.

Beyonce şi Jay-Z au anunţat surpriza la sfârşitul concertului de la Londra, care face parte dintr-un turneu început de cei doi pe 6 iunie în Marea Britanie.

Albumul a fost lansat pe platforma Tidal, care îi aparţine lui Jay-Z, şi nu pe Spotify, o platformă mult mai cunoscută. Noul disc conţine videoclipul pentru melodia “Apeshit”, filmat la Louvru, şi care a înregistrat peste 2 milioane şi jumăate de vizualizări în doar câteva ore. “Everything is Love” este un melanj între stilurile celor doi artişti, combinând astfel senzualitatea cu hip-hopul.

Beyonce şi jay-Z lansează acest album după ce fiecare dintre ei a dezvăluit problemele cu care s-au confruntat în cuplu. În 2016, cântăreaţa a lansat “Lemonade”, dezvăluind infidelitatea soţului ei, iar anul trecut, acesta şi-a cerut iertare prin intermediul albumului “4:44”.

Relaţia celor doi pare acum una fericită, dacă ne gândim la titlul ales pentru album. Artista îi cere soţului ei “să facă dragoste vara”, iar în ultima piesă, “Lovehappy”, îşi recunosc problemele, dar şi lucrurile care i-au ţinut împreună: “Avem defecte/Dar suntem întotdeauna perfecţi unul pentru celălalt”, cântă Beyoncé.

Turneul  "On The Run II" va cuprinde mai multe oraşe din Europa, pentru a se încheia pe 2 octombrie, la Vancouver, în Canada.