Magic News

Dolly Parton îşi spune povestea într-un serial bazat pe 8 dintre melodiile sale de succes

Netflix pregateşte un serial dedicat cântăreţei Dolly Parton, starul muzicii country, a carei poveste va fi spusă pe parcursul a 8 episoade, pornind de la cele mai cunoscute melodii ale sale.

La 72 de ani, Dolly Parton va dezvălui publicului lucruri mai puţin ştiute despre viaţa şi cariera ei. Puţini ştiu că melodia “I Will Always Love You”, cunoscută datorită lui Whitney Houston, este o baladă country care îi aparţine lui Dolly, cea care a lansat-o în 1974.

“Ca artista îmi place să povestesc cu ajutorul muzicii mele. Abia aştept să readuc la viaţă piesele mele preferate cu Netflix”, a declarat artista, care va care va fi producător executiv, dar va şi juca în acest proiect.

Dolly Parton are o carieră impresionantă care a început în urmă cu 60 de ani, a lansat 3000 de melodii şi 43 de albume, ultimul fiind  ”Pure & Simple”, lansat în 2016.

Artista este o adevărată legenda, fiind cea mai premiată interpretă de muzică  country din toate timpurile, cu nouă trofee Grammy Awards şi 10 Country Music Association Awards în palmares.