Magic News

Prima fotografie de la nunta lui Richard Gere

La 68 de ani, Richard Gere s-a casatorit pentru a 3-a oara, aleasa lui fiind Alejandra Silva, o femeie de afaceri in varsta de 35 de ani, originara din Spania.

Revista Hello! a publicat primele imagini de la nunta, precum si un interviu cu celebrul actor si sotia lui. 

Cei doi sunt impreuna de 3 ani, iar acum s-au casatorit in secret pe proprietatea actorului de langa New York in cadrul unei ceremonii inspirata de povestile indiene. 

Mireasa s-a convertit la budism, religia lui Richard Gere. “Ma simt ca intr-o poveste adevarata. Fara urma de indoiala, simt ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume,” a declarat ea.

Alejandra l-a descris pe Richard Gere in cel mai frumos mod posibil: "Este omul cel mai umil, mai sensibil, afectuos, mai atent, mai amuzant, mai generos pe care l-am intalnit vreodată ... Ce pot sa spun? Sunt asa de indragostita! Cum v-ati simti daca in fiecare dimineata cineva va intreaba: "

La randul lui, Richard Gere a marturisit: "Sunt cel mai fericit om din lume. Cum as putea sa nu fiu? Sunt casatorit cu o femeie frumoasa, inteligenta, sensibilă, angajata sa-i ajute pe oameni, care este distractiva, rabdatoare, care stie sa ierte, care este un mare bucatar - face cele mai bune salate în lume! "Alejandra meditează, este vegetariana, o mama grozava, are atingerea unui înger... si este si din Spania: tara rgilor și a reginelor, a lui Cervantes și a lui Buñuel ... Nu iti poti dori mai mult decat atat."

De la ceremonie nu au lipsit corturile din Jaipur, steagurile tibetane, iar mirii au purtat costume traditionale indiene. 

Richard Gere a mai fost casatorit cu supermodelul Cindy Crawford la inceputul anilor ‘90 si cu Carey Lowell, fost model, de care a divortat oficial in 2017. Cei doi au un fiu impreuna, Homer James Jigme Gere. 

Alejandra Silva a mai fost casatorita o data, ea avand un fiu.