Lifestyle - Frumusețe

Targul de Craciun si Anul Nou, Palatul Schoenbrunn, Viena

Aproximativ 60 de expozanti prezinta mestesuguri si suveniruri originale, decoratiuni de Craciun realizate manual pentru vizitatorii veniti sa admire si sa cumpere cadouri, chiar in fara faimosului Palat Schoenbrunn.

Aproximativ 60 de expozanti prezinta mestesuguri si suveniruri originale, decoratiuni de Craciun realizate manual pentru vizitatorii veniti sa admire si sa cumpere cadouri, chiar in fara faimosului Palat Schoenbrunn. In mod sigur aroma de punch din chipsuri de vanilie (o specialitate locala) care parfumeaza aerul va crea o atmosfera speciala de sarbatori.

Targul are loc in fata Palatului Schoenbrunn pana pe 1 ianuarie 2017.

Targul de Craciun de la Viena

Targul de Craciun de la Viena, din fata Primariei este un eveniment de referinta pentru cei care doresc sa simta cu adevarat spiritul sarbatorilor. Decorul unic ofera acestui Targ de Craciun un sarm aparte iar aromele delicioase ii ademenesc pe vizitatori in fiecare an.

In incinta Primariei la parter este un spatiu special creat pentru copii, unde acestia pot invata cum sa faca fursecuri speciale de Craciun sau lumanari decorative.

Puteti asculta coruri internationale interpretand colinde, cu intrarea libera in zilele de Vineri, Sambata si Duminica.

Targul are loc in piata din fata Primariei Viena, pana pe 24 decembrie 2016.