Lifestyle - Frumusețe

Magic FM prezinta Ziua CHER

Cher s-a nascut pe 20 mai 1946 in El Centro, California, iar numele sau intreg este Cherilyn Sarkisian LaPiere.

Cher s-a nascut pe 20 mai 1946 in El Centro, California, iar numele sau intreg este Cherilyn Sarkisian LaPiere. 

Cu o carieră de peste 40 de ani, Cher a devenit unul dintre artiștii cu cele mai mari vânzări ale tuturor timpurilor, vânzând aproximativ 275 de milioane de copii în toată lumea (inclusiv înregistrările cu Sonny Bono). Ca artist solo, doar în Statele Unite a vândut 30 de milioane de albume și 20 de milioane de single-uri.

La jumatatea anilor ‘60 era membră a duo-ului Sonny & Cher; in anii ’70 a devenit artistă solo de succes; in anii ‘80 si-a implinit visul de a fi star de cinema; in  anii ’90 si-a relansat cariera muzicala, iar in acest an a anuntat ca ar putea porni intr-un nou turneu mondial.  

Printre cele mai cunoscute cantecele ale lui Cher se numara "If I Could Turn Back The Time", "The Shoop Shoop Song", “Believe”, "All Or Nothing", "Strong Enough","Dov'e L'Amore" si cover-ul "Walking in Memphis". 

Cher a lansat in anul 2013 albumul solo de studio cu numarul 25 - "Closer to the Truth". 

Dupa turneul "Dressed to Kill", in 2015, Cher a devenit imaginea noii colecţii vestimentare create de un celebru designer american, acesta spunand ca i s-a implinit un vis. 

La inceputul lui 2016 ... s-a zvonit ca va lansa o carte despre aventurile pe care le-a avut cu staruri precum Tom Cruise și Elvis Presley, pe langa lunga relatie cu Sonny Bono.