Lifestyle - Modă

S-a deschis sezonul Nuntilor ca la Carte!

Editura Litera desfasoara in perioada 23 iulie - 10 noiembrie campania Nunta ca la carte prin care ofera carti pe post de marturii tuturor invitatilor la nuntile castigatoare.

Editura Litera desfasoara in perioada 23 iulie - 10 noiembrie campania Nunta ca la carte prin care ofera carti pe post de marturii tuturor invitatilor la nuntile castigatoare.

 

Stim ca toti cititorii cad victime, la un moment dat, romantismului din carti si aleg sa se casatoreasca, de aceea dorim sa transpunem povestile frumoase de dragoste din colectia Carti Romantice in realitate si sa transformam nuntile in adevarate povesti de iubire organizate ca la carte: un basm frumos in care dansul mirilor devine lectura mirilor, in care fiecare carte primita de catre nuntasi va purta un gand bun din partea mirilor pe prima pagina, in care meniul serii va include nu doar bunatati culinare, ci si literare.

 

Campania se desfasoara in perioada 23 iulie - 10 noiembrie, iar ultima zi de inscriere in tombola pentru a castiga o nunta ca la carte este 10 august. in vederea inscrierii la concurs - fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten - cititorii trebuie sa intre pe pagina de Facebook Carti Romantice si sa dea tag (eticheteze) intr-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitati la nunta sau prieteni. Cartile sunt multe, dar oferta este limitata: doar 10 nunti se vor bucura sa fie organizate ca la carte! Norocosii vor fi alesi prin tragere la sorti.

 

Colectia Carti romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din Romania. Discursul viu, natural, o tesatura complexa de relatii emotionale şi un final fericit sunt astazi marci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colectiei apar in fiecare zi de vineri impreuna cu revista Libertatea pentru Femei.