Magic News

Forever Loredana - Un concert eveniment care celebrează 40 de ani de la debutul artistei în muzică

În 1984, Loredana apărea la concursul “Steaua fără nume”, iar anul acesta, pe 16 noiembrie, artista va celebra acest moment printr-un concert eveniment care are loc la Sala Palatului.

Concertul Forever Loredana marchează şi 30 de ani de la primul concert al artistei la Sala Palatului, ea fiind primul artist român care a cântat pe această scenă după Revoluţie, deschizând drumul atâtor altor artişti care au performat aici ulterior. Loredana este cel mai longeviv artist de top din istoria muzicii pop din România! Cariera ei neîntrerupta pe perioada a 4 decenii a fost susţinută de vocea ei inegalabilă, de curajul talentul şi puterea de a se reinventa, de a crea trenduri, de a aborda şi combina genuri de muzica ca nimeni până la ea! Este o inspiraţie pentru fiecare generaţie şi pentru nenumăraţi artişti.

Cea mai cunoscută melodie

"Bună seara Iubite. Te aștept ca și când." Cântecul care a definit cariera artistica al Loredanei. Melodia, compusă de Adrian Enescu, nu este doar un hit, ci un punct de referință care a definit muzica românească a secolului XX. Este în același timp o odă adusă dragostei și un imn al libertății. În tumultuoasele zile ale Revoluției din Decembrie 1989, acest cântec a devenit coloana sonoră a unei națiuni care își redescoperea libertatea.


Videoclipul piesei, ilustrat cu imagini reale din stradă, a capturat esența acelor momente istorice, transformând personajul din cântec în simbolul fiecărui tânăr care s-a sacrificat pentru libertatea noastră în acele zile.. Acest cântec a definit momentul istoric, și oferit o voce generațiilor care au trăit și au luptat în acele vremuri tulburi, devenind un testament al speranței, curajului și al schimbării ireversibile ce avea să urmeze. Cântecul este o invitație într-un călătorie imaginară muzicală în care Loredana ne va purta timp de 3 ore într-o istorie personală dar și în experiența noastră colectivă din ultimele patru decenii.

Loredana nu e doar cântăreaţă

Ea a compus si scris versurile la majoritatea albumelor pe care le-a şi produs, fiind prima artistă din România care a reuşit această performanţă În acelasi timp şi-a lansat şi o cariera de succes de actriţă în filme, televiziune şi musicaluri.

Concertele Loredanei la Sala Palatului, de la "Dragoste", la "Magic", "Reveria", "Imaginarium", "Sentimente" și "Ador", au fost de fiecare dată o experiență de neuitat, transformând fiecare spectacol într-o călătorie muzicală extraordinară. Aceste concerte au mers dincolo de simpla performanță muzicală, devenind experiențe vizuale și auditive integrale, în care, muzica, scenografia, efectele de lumină și interacțiunea cu publicul s-au îmbinat pentru a crea o atmosferă captivantă și imersivă. Loredana a reușit să aducă pe scenă nu doar melodiile sale îndrăgite, ci și o poveste vibrantă în fiecare concert, prin care a explorat diverse teme și emoții, de la iubire și visare, până la nostalgie și bucurie pură. Fiecare spectacol a fost o expresie unică a talentului și creativității sale, o călătorie prin diversele nuanțe ale sufletului uman, de la iubirea pasională la visarea nostalgică, de la euforia pură la melancolia profundă. lăsând amprenta unei experiențe artistice unice în inimile spectatorilor și consolidându-și locul ca una dintre cele mai inovatoare și inspirate artiste din scena muzicală românească. FOREVER este noul capitol în această serie impresionantă de spectacole.

Concertul Forever Loredana va fi o călătorie prin toata muzica ei... de la debut începand cu primul album şi până în prezent.. O experienţă ameţitoare, o trecere prin toate stilurile şi transformarile pe care le-a trait. Un vis derulat live în fata spectatorilor în câteva ore de performanţă la cel mai înalt nivel, un vis trăitaievea şi împărtăşit publicului prezent. Va fi o călătorie uluitoare! Publicul va avea ocazia unică de a retrăi alături de Loredana 4 decenii de muzică la superlativ, o artistă vizionară care a fost dintotdeauna devodată fanilor ei. Veţi retrăi trecutul, veti trăi prezentul şi întrezări viitorul prin cântecele şi vocea Loredanei. Forever... Loredana.

Până pe 10 iunie, când artista îşi sărbătoreşte ziua de naştere, BILETELE au preţuri speciale.