Magic News

Jennifer Lopez a anulat turneul “This Is Me… Live”

În timp ce zvonurile legate de problemele în căsătoria cu Ben Affleck se înmulţesc, Jennifer Lopez a anunţat că "This Is Me... Live", turneul de vară, a fost anulat.

Reprezentanţii Live Nation au anunţat că artista are nevoie de o pauză pentru a fi alături de "copiii ei, familia şi prietenii apropiaţi", potrivit Reuters.

"Vă rog să ştiţi că nu aş fi făcut acest lucru dacă nu aş fi considerat că este absolut necesar. Promit că mă voi revanşa faţă de voi şi vom fi din nou cu toţii împreună", a adăugat ea.

În vârstă de 54 de ani, Jennifer Lopez urma să interpreteze melodii de pe recentul ei album 2024 "This is Me...Now". Albumul a fost lansat în februarie, ajungând pe locul 38 în clasamentul Billboard al albumelor.

Iniţial, turneul trebuia să înceapă în Orlando, Florida, la 26 iunie şi să se încheie în 17 august la Madison Square Garden din New York. Anularea turneului lui JLo vine pe fondul zvonurilor privind despărțirea de Ben Affleck.

Potrivit presei americane, cântăreața și actorul - care s-au căsătorit în 2022, la 20 de ani de la logodna și despărțirea lor inițială - nu ar mai locui împreună de câteva săptămâni. „Ei vor să pună copiii pe primul loc. Au fost întotdeauna foarte orientați spre familie", a declarat o sursă pentru People.