Magic News

Tom Cruise, starul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Actorul american Tom Cruise va fi unul dintre protagoniștii ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice din 11 august, potrivit RMC Sport.

Tom Cruise a fost surprins filmând pe străzile din jurul Arcului de Triumf. Actorul american în vârstă de 61 de ani, aflat pe o motocicletă, filma pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de pe Stade de France. Cruise făcut o serie de manevre pe străduţele din Paris. O maşină se afla în faţa actorului, aflat în plină viteză pe motocicleta sa, cu un detaliu important: un steag alb pe spatele motocicletei.

Potrivit RMC Sport, acesta urma să fie folosit pentru înscrisuri post-producție, același procedeu fiind folosit și pe Turnul Eiffel în iunie 2021, chiar înainte de predarea-primirea cu Tokyo. Un alt indiciu că nu era vorba despre filmările pentru “Misiune Imposibilă” este faptul că resursele folosite au fost mult mai puține decât de obicei.

Starul din “Top Gun” și “Misiune Imposibilă” ar urma să facă conexiunea dintre Jocurile din 2024 și cele din 2028, programate la Los Angeles. El va fi un fel de ambasador în timpul unei secvențe care va prezenta viitoarea ediție, așa cum se întâmplă la finalul fiecărei ediții a Jocurilor Olimpice.

Nu este prima dată când Tom Cruise participă la un eveniment olimpic. În 2004, actorul a purtat flacăra la Los Angeles, înainte de începerea JO de la Atena. "Imaginea starului din Misiune Imposibilă ținând torța, cu zâmbetul pe buze, a făcut înconjurul lumii. După câteva pași în jurul stadionului Dodger, el a transmis torța înotătoarei americane Janet Evans, multi-medaliată olimpică", a scris Ségolène Forgar în revista Madame Figaro. Două decenii mai târziu, Tom Cruise se pare că se pregătește să joace din nou.